X2 ?


Slinker in här lite snabbt och berättar nu också att jag har en mera dagbok/blogg också där jag skriver mina andra tankar och sånt jag ej skriver här, så för mina nära och kära, eller randoms folk så kan ni läsa där också om min tankar, åsikter, skit saker som hänt, kompisar, ovänner och sånt! dock bloggar jag ju här som vanlig, lär skriva mera här. Säger god natt nu också för ska hämta kläder i källaren wiho!

www.sofiajosefina.blogg.se



Jag och killarna är gänget

Har tänkt på väldigt mycket på att jag hänger typ bara med killar. Vardagligen, helger, skolan hela tiden. Fast det är kul, jag gillar mera att vara med killar än tjejer, visst det är kul att vara med tjejer, shoppa, fota, snacka men jag tycker ärligt det är roligare med killar, för dom är mera knasiga (vilket jag allmänt är ständigt?) men känns ändå rätt skumt för dom flesta alf i min klass hänger bara med tjejkompisar och liksom typ killarna för sig och tjejerna för sig själv, det är typ jag och killarna - styrbjörn, jonte, linus typ haha... Fast jag är glad för jag har tjejkompisar men jag är hälldre med killar, punkt slut nu ska jag faktiskt göra annat! Ciaao bella! :)



Min ''hemliga'' speciella blogg...

Har gjort en idag en till blogg som är lite udda, om man nu säger så som jag nog ej säger vad den heter för kommer skämma ut mig så mycket för er så jag knappt kommer våga blogga här då och ni kommer tycka jag är lökig men jag älskar att skämta och larva mig, det är den jag är! :) Jag kan säga vad den handlar om så kanske ni förstår varför jag ej vill säga till er, fast då är det motsatsen (inte ett krys över..)



Helgen är halvt förstörd








Första gången man är själv på ja 4 dagar? rätt så skön faktiskt. Jag, anton, stefan och jacob skulle hem hit men när vi kom hem så var mamma och var sjuk? så det var inte så roligt så vi gick ut med hunden sen gick stefan och jacob hem och anton och jag forsätte va ute med hunden men sen ville jag hem så då sa vi hej då, så nu är jag här och lyssnar på musik, sjunger, kollar på tv snacka om att man kan göra många saker samtidigt? Bloggar ju också! :) Tog lite bilder när vi va ute sen dog kameran...

Juste helgen är halvt förstörd för martin ska tydligen kanske sova hemma på lördag, när jag kanske skulle få ha kompisar här liksom så nu är hela lördagen förstörd om det ej blir bättre sen så... Jag håller tummarna uppe! :)



Jag fattar ej att jag lägger upp det här...




Bara så alla vet så tänk på att klockan är tolv snart, så ni fattar varför min röst är (helt rostig, eller nått sånt...) fast dock sjunger jag ändå ej så bra på resten av dagen heller men jag gillar att sjunga så, big deal? God natt nu! :)



Ligger i sängen


Doud, den här webbcameran suger! (mammas nya dator..) nu ska jag kolla runt lite på facebook och lyssna på musik sen stänger jag av och ska sova, sovit lite i helgen och känner att jag behöver sömn. Sov gott alla! :)


Solsidan, städa, sova...







Tankar om jag gör om rummet...



Önskelistan

mobil, systemkamera, pengar, nagellack, presentkort, kläder, möblera om mitt rum, riva vägen mellan mitt och martins rum så jag får ett enormt rum (hehe...) det är det jag vet nu alf! :)


Dagen efter lördagen

Sitter hos anton med stefan och jacob. Vi har sätt på en film och nu sitter dom och spelar något spel (pang pang..) så jag passade på att ta datorn och blogga lite. Är jätte trött idag så ska ta det lungt, vet ej vad jag ska göra sen men vi hörs senare! Massa med pussar från mig och alla här! :)

Ska redan planera nu vad jag ska önska mig, dagen då jag fyller år och så vidare, ska också (någon dag..) fixa headern och designen håller på med en test på en annan bloggadress nu men den är väl så där...


Brist på bilder...


God morgon...

ZzzzZzz..


Dagen

God (kväll?) sitter och kollar reprisen på solsidan på tvn. Trevlig trevligt vid den här tiden, är skit trött vaknade ju vid 4 imorse, mådde skit illa och sen somnade om och ja, morgonen var fett jobbig, sen åkte jag och emma till fridhem och jag köpte 2 nagellack, läppglans, mascara och emma köpte (9) nagellack?! galet, sen gick vi hem till hennes pappa och där hängde vi med jacob, anton, stefan sen drog anton så jag, emma, stefan, jalle släckte allt, körde kurragömma fett kul för det är så stort, sen slogs vi (på skoj såklart!) och sen gick vi ut träffa nellie, stefan och anton (igen..) grillade och myste i kronis sen åkte jag till mamma som var hos min bästaväns familj och där va dom så åt vi pizza sen skulle mamma hem och janne (mammas pojkvän..) och då drog ja vidare till mattias

Nåja nu ska jag sova, eller se på tvn orkar inte sitta uppe vi datorn! Sov gott!


Mitt place

God morgon. Orkar inte berätta om igår, skulle ej ut först men sen träffa jag emma, som sen sov här, börja stor gråta hemma hos henne och idag mår jag väl så där...

Puss


Inget att säga just nu

Snällt


Öppet hus?

hej hej! har varit på otroligt bra humör idag om man räknar med hur jag mått dom andra dagarna. Ser nu på simpsons och lyssnar på musik, hade matteprov idag men det fick rätt så bra och efter skolan gick jag, anton och stefan hem till mig snabbt som fan... för sen va stefan tvungen att gå hem och äta... Ikväll är det öppet hus men jag tänker inte gå... För det är så onödigt!

Nu ska jag försöka fixa en sak så vi hörs puss puss! Så där glad var ja som gubben här nedan för... :)