Bad, sol & grill

är vad jag gjort hela dagen med vännerna, skit skönt i vattnet jag och nellie hoppa i flera gånger! Nu ska jag sova....


Bildbomb

Host, host... ursäkta att jag ej bloggat men jag orkar inte sitta och blogga när det är sommar? Ibland kanske man kommer in och bloggar lite men tänkte bjuda på massa bilder nu eftersom jag varit borta ett tag från bloggen, nu under sommaren blir det nog mest bilder och ej så mycket skriv. Hoppas ni haft det bra! ;)


Igår, när jag grilla med sara sen kom nellie & elias

I lördags

I lördags

Igår

Igår

Igår

Lördagsnatt/söndagmorgon

Sry att bilderna inte är i ordning men men, nu ska jag fixa mig sen ska jag träffa sara :)


Trött

ska möblera om lite i bloggen nu medans jag är vaken fast jag är trött men brukar bli bra då haha. Haft mys idag, men jag tror jag måste börja ta med mig kameran ut nu på sommarlovet så ni får lite bilder. Men aja god natt.


Polisen attackerade oss !

God kväll på er eller snarare natt? haft galet kul idag och igår, igår var vi hos filippa och hade jätte kul sen gick vi ut och snacka och hade mys idag så var jag hos min gudfar på dagen med mamma & janne sen åkte jag hem till filippa och sen drog jag, filippa & anna till kristineberg sen så satt vi vid vattnet då kom polisen och stanna framför oss och kom fram till oss och sa har ni leg? vi bara nej haha sen börja dom prata massa med oss ville ha personummer, föräldrarnas nummer och våra namn och så vidare och vet ni varför? för vi satt och drack fucking cider som var 2,25 ! hahahha asså omg..... fast dom ringde aldrig våra föräldar och vi visste att det ej räknades som folköl asså så mycket, dom trodde typ det och tänkte hälla ut drickan men det gjorde dom ej, och vafan det är som lääääääääääsk. skit alltså men är fett trött nu ligger och kollar på o.c men ska fan sova snart tror jag ska till skansen med filippa och anna tror jag imorgon :D


Blogga?

Någon som tycker jag ska blogga? så kommentera, när någon kommenterat att jag ska forsätta så forsätter jag

hej så länge


För trött..

För att blogga... chillat med filippa idag, träffa adam, tom, jacob, karl & tobbe också. Filippa och ja chilla nere i smedis, bada lite. Nu ligger jag och kollar på kära oc, älskar det.

Nu ska ja snart sova, gonatt


Chillat med filippa

Börja med att jag trodde ja skulle bad imorse men sen svarade ingen så fråga jag filippa vad hon gjode och hon va på väg till gröna lund med beata, anna & sara och dom sa att ja kunde komma för att det va tv4 dag så ja fick komma in gratis med dom och gratis åkband! Det var skit kul där, åkte hem till filippa bara hon och jag, fixa oss, åkte träffa jacob & karl så kom tobbe vi träffa stefan och anton snabbt och snacka med dom drog till essigen chilla, jacob gick hem och dom andra också så jag och filippa satte oss på en brygga och prata skit mysigt.

Sen gick jag & hon hem, nu tänker jag fan sova, har varit så mkt skit idag också fast ändå en rätt trevlig dag men det är typ fuckt up med alla just nu känns det som. Kan inte bara folk ta det lungt? chilla? vara trevliga? snälla? höra av sig? Bara gilla läget? Jag menar jag är oftast snäll, jag är trevlig, jag hör av mig till dom flesta, jag gillar läget, jag orkar ej tjafsa med folk, folk har så jävla många fördomar och att folk orkar tjafsa? Om folk ej vill va med mig ej gillar mig kan dom komma fram till mig och säga det istället för att dissas på fucking sms eller vara uppkäftiga det är bara omoget och sen när man träffas är allt lungt, det är omoget & fegt. Och ingen behöver ta åt sig, för nu snackar jag om så mkt och om så många, för det är så många som beter sig så här. Jag vet alf vart jag nu har en person som jag kan snacka med, som fattar.

Jag vill bara att alla ska kunna ta det lungt, vara vänner, vara glada, ha kul tillsammans ska det vara så svårt? man kan inte gilla alla men när man är ett gäng och ej gillar några behöver man ej sura, förstöra stämningen. Om jag är med några och ej gillar visa då behöver jag ej sura, då vill ja va med visa av dom och då kan jag ju ändå försöka gilla visa av dom istället för att vara uppkäftig.

JaG oRkAr Ej MeD aTt FoLk sKa VaRa SåNa IdIoTeR


Nödvändigt att blogga under sommaren?





God kväll/natt på er. Känns onödigt att skriva på sommaren vem orkar sitta och läsa och vara inne på en dator i det fina vädret vi har? Nåja kan alltid uppdatera på kvällarna om mina dagar ;)

Idag vaknade jag, går in till mamma och kramar om henne som kallar mig fullo, kul där... -.- Sen fixa jag mig och åkte till elias och träffa nellie och såklart elias. Vi åkte till fridhemsplan och shoppade, ja köpte en tubtop i röd, en tröja i mörkblått, solglasögon, bikini :)

Sen åkte jag hem lämnade sakerna möte jacob, stefan, anton, harry, karl & sebbe på bryggan så badade vi sen gick jag, anton & stefan och åt på pizzerian, bjöd dom på pizza snäll som man är. Sen GICK vi till fridhemsplan omkring där, åkte till oliver för något sen tog dom så lång tid så jag åkte och träffa tobbe, karl & jacob som spelade fotboll, sen hängde vi omkring ute. Var fett kul för en gubbe börja bråka för tobbe spela fotboll på gatan och bollen hamna i rabaten haha... sen så vinka kalle hejdå och då visa gubben finger hahahahha..

Sen gick jag, karl & jacob hem till mig och såg film, sen drog dom då chilla jag hemma bara, mamma ringde och bad mig komma ner och möta henne för hon hade ej nycklar. lite ombyta roller nu va? ;) haha skoja.

GOD NATT


SOOOOOOOOOOMMMARLOV!

God morgon eller god och god? Igår hade vi avslutning i skolan, var rätt så sorligt faktiskt men kul att vi slipper skolan. Efter det gick det ej så bra... Vi var ute typ i hornstull på kvällen och träffa massa nytt folk fast kommer inte ihåg typ några namn, aja jag orkar ej berätta állt för då kommer folk tycka man är en tönt för man berättar men jag vill ha kvar det här i min blogg och i mitt liv så man kan kolla tillbaka på. Ps. Drick aldrig på tom mage.

Och tack för hjälpen alla som hjälpte till kommer bara ihåg nellie som var där och andra men kommer ej ihåg vilka det var... Mamma kom med min gudmor i bil och hämta mig. fyfan och om jag mår bra nu? neee... jag hoppas jag ej får utegångsförbud.


HORUNGAR

fööörlåt men jag blir så fackiong förbannad så ja får daaamp, så tröööööööött på sånt här!!!! orkar ej skriva vad det handlar om för då kommer folk bara tjafsa men ååh är det så svårt att säga bara istället för att man får reda på det sen, inte för ja bestämmer just det här det handlar om men ändfå så sjuukt dålig stil, blir så jävla besviken.

Jag orkar verkligen ej ni bara sviker! jävla horungar.


Jag har en sån jävla skön broooor

hahahah min bror är bara för skön och shysst.

Ska fan sova nu. PEACE sommarlov imorgon YEEEEEEEEEEEEAH WIEEEEEEEEEEEEEE :D:D::D:D:D

fortfarande sur på idioten..


Älskar dig bror.

Satt på balkongen med min storebror, han fick mig alf på lite bättre humör. Älskar han, satt och prata om varför jag var ledsen & annat.



Så det är så ni ser mig?

Orkar inte blogga nu är på skit dåligtt humör, orkar verkligen ej så jävla uppkäftiga folk är, för man är snäll och gillar att ge folk, bjuda så blir man behandlad så jävla dåligt. Tänker fan sluta bjuda på saker och sluta vara snäll. Fyfan...

Ni kommer ej riktigt fatta för orkar ej skriva vad det handlar om...

Efter skolan badade jag med ett stort jävla gäng. Eller stort och stort, 20 pers kanske. Kul var det, dan har varit bra, men blev så jävla sur över en sak... eller mera ledsen... så dålig stil.

Hörs sen.



Gått så jävla långt !

 Fyfan... skrev värsta långa inlägget råka ta bort allt...

Orkar ej berätta, men gått säkert 1000000000000000000 steg idag.... träffat olika folk, olika tider, anton b, nellie, karl, jalle, jossi, vendela, beata, ellen... osv osv... FAN SKREV JU LÅNGT !... :(



Dagen

Hinner ej blogga så mycket. Var på någon utställning med klassen, sluta åt på max med stefan, anton, jacob, matte & nellie sen åkte vi hem till anotn - matte & nellie och där såg vi på salt.

Ska ut och träffa några så därför har ja brååååååtom!