Kräftskiva

God kväll på er. Kom hem till janne för kanske en halv timme sen vi var i rosersberg på kräftskiva det var trevlig och roligt i början sen blev det tråkigt och blev myggbiten och isabelle och julia skulle hem. Sen var det en fuljävel som var skit irriterande först satt han och snacka lungt sen börja han hålla på för mkt och jag vill ej ta upp allt i bloggen blev lite mycket, mamma var ju där och hon blev skit sur på den här killen och ville slå till han. Aja orkar ej berätta i detalj för vet ej om jag tycker alla behöver veta. Sen ville jag bara där ifrån.

Det var alf kul att höra alla band som spelade, isabelle och julia spelade, sen massa flera band vara ej killband som jag tycker var rätt charmiga men blev dåligt ljud när jag spela in men bättre än inget!


Sigtuuuuunaaaaaaaa

godemorgennnnn.. gjorde ej så mycket igår var med mamma på kvällen på någon ute sak jaja. alf idag så ska jag först till mormor med mamma sen ska vi träffa janne och åka på kräftskiva och där kommer även min bästavän vara och sen kommer jag sova hos janne med mamma. om jag förstås ej åker hem... fast tror ej det. tar med mig datorn också och kameran :d


Vad händer idag?

Vet inte känns som man ej vet vilka som är ens vänner längre... det roligaste är folk man känner mindre än dom man trodde var ens vänner verkar bry sig mera om en och värkar gilla en. Rätt komiskt.


Grillat

Idag har jag varit med elin och nellie och vi har suttit ute och grillat ungefär halva dagen, Var väldigt mysigt! orkar ej skriva något nu för ska snart ut och äta. Ciao.

Ibland undrar jag om du märker hur jag mår, hur du beter dig. Du är för upptagen med dig själv för att se och förstå eller så bryr du dig bara inte. Dom som ej vågar ta tag i saker själva är fega, dom som ej vågar säga vad dom tycker är fega, dom som följer det andra gör är fega. Jag är feg, för jag ej säger något om det men jag vill bara att du ska se själv.


Mys i rålis!

Mådde ej så bra förut, var jävligt sur och kände mig nere men sen kom elin och vi köpte chips och läsk och sätte oss utanför mig och prata. sen åkte vi till rålis och träffa hennes killkompisar. Och dom är så små! så himla söta känns som alla är ens syskon! Fast elin är jävligt mogen för sin ålder. Haha och träffa världens sötaste pojke som är 98 tror jag det var, som heter elias världens sötaste, gulligaste p13! Man bara blir helt kär i han. Gulligull!

Och sen kom nellie och vi satt nere i rålis osv, osv. Nu ska jag kolla på tvn!


Nu är det jag, sen blir det du.

Du kanske inte märker det men nu är det jag som är nere, behöver någon. Men du märker inte. Nu kanske det är jag som gråter över hur du beter dig nu, nu när jag behöver dig. men då finns inte du. nästa gång är det din tur. då du kommer behöver mig, när ingen annan finns där för dig. Kommer jag finnas där då? kommer jag stå kvar? eller går jag vidare? för jag ej vill känna mig sviken?

Det får vi se när den tiden kommer.

 

Mina tankar är överallt, vad har hänt? så mycket har hänt sen det var september förra året. det har gått fort, man har träffat nya vänner och visa har glidigt ifrån. vad hände? allt var så roligt, alla var tillsammas. Nu är alla splittrade, jag tror det beror på att visa gör misstag men visa vill inte förlåta, visa kanske är jobbiga ena sekunden, sen vill dom ej va med den personen. Jag tror det är för folk har svårt att förlåta och glömma. Folk blir sura på små saker, men det dom ej fattar är att vad det än är så kommer den göra likadant tillbaka. Du ger, du får. Du ger inte, du får inte. Wtf är det som har hänt. Snart flyttar jag, byter skola, försvinner från det här. För jag orkar inte med det här. Man blir sviken sen blir allt bra, känns som man ej kommer behöva bli ledsen igen eller sviken, men jo visst efter bara en vecka. Fuck this.

Jag orkar inte bjuda folk längre ifall dom frågar ifall dom kan få något, för att vara snäll gör jag det för jag ej vill känna mig dryg. Ska jag bli en bitch istället och vara dryg? hur kul blir det då? är det så ni vill att jag ska vara? Liksom lek ej med mina känslor va inte snälla ena sekunden och värdens bitchar i andra, väx upp istället och prata om saken och säg vad felet är.

Nästa gång blir det inte jag nästa gång blir det någon av er. hur kommer det kännas då? när ingen finns där? Well fuck you all. Nästa gång finns jag inte där, nästa gång spelar jag som er. Så man bäddar får man ligga.


Alla är olika.

you eat, you’re fat. you don’t eat, you’re a freak.
you drink, you’re an alcoholic. you don’t drink, you’re a pussy.
you read, you’re a nerd. you don’t read, you’re stupid.
you tell a secret, you’re an attention seeker. you don’t tell a secret, you’re still attention seeking.
you let someone in, you’re easy. you don’t let someone in, you’re too uptight.
you smoke, you think you’re cool. you don’t smoke, you’re a loser.
you’ve had sex, you’re a slut. you haven’t had sex, you’re a frigid little bitch.
you wear make up, you’re a slag. you don’t wear make up, you’re ugly.


Sitter inne, ute värmer solen

God morgon, god morgon och god morgon? Klockan är väl ändå inte morgon längre? Aja sitter här inne vet ej vad jag ska göra kanske träffa nellie och elin och bada. Fast har ej lust att åka någonstans... Bakat har man gjort också så man nu mår illa efter allt man proppat i sig. Usch. Får väl se vad jag gör. Saknar filippa gör jag också.


Sitter inne, ute värmer solen

God morgon, god morgon och god morgon? Klockan är väl ändå inte morgon längre? Aja sitter här inne vet ej vad jag ska göra kanske träffa nellie och elin och bada. Fast har ej lust att åka någonstans... Bakat har man gjort också så man nu mår illa efter allt man proppat i sig. Usch. Får väl se vad jag gör. Saknar filippa gör jag också.


Söta Nemo!

Nu är jag hemma. kändes lite onödigt att jag gick ut för vi gjort knappt något vi såg alf nemo på fridhemsplan och han log mot oss och var jätte söt! Haha så söt. Tror mamma fixar tillbaka windows imorgon, wiho! ska då göra ny design! Bra!



Bra sagt !

Vilken jävla värld man lever i, saknar man sin pojkvän är man en psykopat, mord kallas för dråp och våldtäkter blir mindre uppmärksammade än ett skattefusk, psykstörda männsikor spränger byggnader och dödar oskyldiga människor för att bevisa sina politiska åsikter och vissa människor tjänar miljontals kronor medans andra svälter ihjäl. fyfan!
Så skrev nellie på facebook så jävla rätt. Vart fan är världen på väg?! (Säg till om jag ska ta bort texten nellie)

Idag tror jag att jag ska va med beata, nellie eller båda och. Var med bea häromdagen och saknar nellie väldigt mycket. Men vi får se.


Trevligt på skansen

hejhej. det var fett kul på skansen och jannes dotter rebecka var jätte söt! Tyvärr orkar jag ej blogga nu och är upptagen för kollar på nyheterna och norge och det är så jävla sjukt och är så är så irriterad, sur, ledsen och arg. det är så sjukt. Vilken jävla människa gör sånt här? Alf... Jag tog med kameran till skansen så ni får bilder! :)













Skansen

Tjoleeen. Fixad och klar ska till käraste skansen med mamma & hennes pojkvän janne och träffa hans dotter för första gången kuuul. bloggar när jag kommer hem, nu kom dom!


Två bilder från fjällen





Varit en kul dag men ändå jobbig, har hänt saker men ändå mysigt med beata och snackat och ätit pizza!


Rättvik Och Fjällen 2011

Kom hem igår från Rättvik, var innan i fjällen men vi stanna i rättvik på väg hem hos min gudfar, har haft en toppen vecka. Fast rätt skönt att va hemma igen, idag har jag slappat, ska träffa nellie och filippa imorgon, antingen en först och den andra sen eller båda samtidigt, bror på dom. Och det här kan låta konstig men sitter faktiskt med citron i håret och är ute på balkongen och väntar på att det ska bli ljusar har suttit här i ca 4 timmar och det blir ju ljusare, amazing! Ska också be mamma fixa WINDOWS tillbaka till datorn så jag kan få ha, fixa och göra mina bloggdesigner! Blir galen när jag ej är nöjd med den.

Men ha det bra så länge, och var ute mycket i solen! ;)