jag är blond

hejhej. Dagen har varit helt okej, hade bara väldigt tråkigt så skrattat åt allt... aja orkar ej skriva mer nu för är med mina vänner så ciaaaoo... Fredagwiiiieee

Juste rubriken, kunde ens inte öppna dörren i skolan idag...:€


Förbannad



Vill kasta datorn i golvet, skrika, gå härifrån, ut & röka!


Färga håret?







Sitter och funderar på vad jag ska göra med mitt hår, ska nog färga/slinga det ljusare fast måste få någon tid och någonstans vet ej var. Sen har jag svårt att lita på att någon ska färga mitt hår och klippa gör hälldre det själv men det går ej så bra... alf inte klippa... Tror jag får färga och klippa för mamma men det går väl på rätt mycket pengar... Nåja vi får se hur det blir? Vad tycker ni ska jag färga som bilderna ovanför? vågar jag?

SISTA & FÖRSTA BILDEN ! ♥ Love love love, måste tjata på mamma och måste göra det nu nu nu!



Lonely



Det är bara jag & akon
, känner mig så ensam just nu, känner mig sviken, känner att jag bara har en riktig vän, jag blir så ledsen, sur, stressad för tiden går, allt händer för snabbt. Dagarna går och jag känner att dagarna är på väg till att bli bra för en bra dag har varit jävligt bra men nästa dag är redan tillbaka till rena skit helvetet, där man känner att man vill stoppa i sig massa tabletter, dricka, göra så man är helt jävla borta, inte känner något jävla skit och bara dö.

Fuck hela världen, fuck alla mina falska vänner, fuck alla svikare, fuck skolan, fuck alla som gör så att jag mår dåligt.



Utbrott



hejhej på er. Dagen i skolan var jätte skön hade först svenska då jag & nellie redovisade om vår prao sen var vi studion (språkval) och då fixa vi en powerpoint om praoen till so:n. Sen slutade vi (Jag, anton, stefan, jacob, elias, nellie och simon) drog iväg en snabbis till fridhemsplan och sen åkte nellie, elias & simon iväg och jag och anton hem till mig för jacob och stefan hade en lektion kvar, sen kom nellie, elias, simon & stefan till mig och vi åt glass och såg på film sen fick jag värsta utbrottet för en idiot g(en av dessa personer då da för ej som ej fattade det) gjorde en sak som den visste innan att den ej fick göra, sen ville dom inte erkänna vem det var så blev skit sur på dom som då var inblandade som ej ville erkänna om det var den eller vem det var, så slog i vägen, slog i dörren och slog ner en möbel så fick ett jävla damp utbrott, men det löste sig sen rätt så bra & en annan sak nellie färgade håret ljusbrunt det blev sjuuukt snygg. Ska gå och försöka fixa tid imorgon, ska nog också köra på en ljusare färg.

Nåja nu kommer min tankar snart igång, mina kvälls tankar om allt, som kan få mig ledsen, glad, arg, sur, fundersam nu undrar jag vad som kommer igång i mina tankar ikväll. God natt



För många tankar för att sova



Ligger i min säng och tänker, kan verkligen ej stänga igen datorn har för många tankar för att sova eller stänga igen datorn. Tänker mest på att jag just nu är super sugen på en pojkvän innan har jag ej alls varit direkt sugen, men nu vill jag verkligen ha en kille som man kan krama, pussa, hålla hand en som sover över osv. Men det är så svårt att få kontakt, hur ska man visa att man gillar någon? man vill alltid att någon annan ska ta första steget. Det är inte enkelt, och jag behöver någon nu som kan finnas här, visst vänner... men det är ej samma sak...

Ska försöka sova... God natt


Några bilder från lovet!

Bild från i söndags. Nellie och Elias! (Jag tog bilden)
Fisken som stefan fick (Nellie har tagit bilden)
Nellie!
I Torsdags då nellie kom hem!
Så söta!
Första dagen i skolan idag, det gick bra och dagen gick rätt så snabbt. Hade slöjd, språk och sen matte och det var rätt så enkelt så. Efter skolan så gick jag, anton, stefan, elias, adam, elias och melvin hem till mig och hämtade fiskespö, chillade lite, sen kom anna och sofia helt random sen fiskade vi och efter ett tag gick dom flesta så jag, adam, melvin och elias åkte till fridhem men dom skulle hem så träffa elias & nellie där och sen åkte vi hem till elias där vi är nu! Vi ska få kladdkaka av elias mamma, wiho! :)
CIao


Skönt att få vardagen i ordning

Hej hej på er jag kan förklara varför jag ej har bloggat för igår så sov jag ju hos elias med nellie som jag sa sen så gick vi ut och var ute, gick till ica och då kom stefan så åkte det till fridhem och jag och nellie hem och då kom dom tillbaka och vi var hos mig och chillade. Och sen gick vi och grillade i fridhäll och fiskade lite, stefan fick två fiskar sen så åkte vi till fridhemsplan och fixade och sen åkte nellie & elias hem så jag och stefan drog till mig, sen skulle vi sova på balkongen men ne sen gick vi och skulle sova på bryggan, tror ni det gick? nej haha... det var as kallt. Sen ringde vi runt till folk och fråga om ägg för vi skulle göra pannkakor haha... Det var knas. Somnade typ 4 också...

Aja idag så gick vi och träffa anton, drog till fridhälls skatepark, träffa elias, nellie, elin & oliver och var där sen gick vi till elias hämta fiskespön, fiskade, sen drog jag ungefär hem och nu ser jag på chuck, Så ciao, imorgon skola... men skönt att man får livet i ordning igen. (3 veckor sen man var i skolan...)


Elias och nellie sover

Godemorgon på er sov hos elias i natt med nellie och då elias, dom ligger fortfarande och sover jag är alltid uppe tidigt. Och jag vågar ej väcka dom heller hihi för dom ser så söta, sen lär dom flippa ut säkert haha. Så jag sitter här och spelar dator och ska nog spela pang pang spel istället. Nåja vi hörs senare


Svar på tal

Anonym om Kvällen är förstörd !:
komiskt att din blogg heter stockholmtjejen när du har new york på din header. puss

Sv: Vad spelar det för roll? och puss på dig också vem du nu är.


Kvällen är förstörd !

Åh jag är så jävla förbannad, sur och arg (hej förresten!) för mamma har förstört hela min dag och kväll. Trodde hon skulle till janne så att någon kunde sova här men nej nu ska han komma hit, martin ska kommma hem och äta sen säger mamma att jag ej får gå ut och grilla och ska äta hemma istället, helvete heller!

Jag hade hoppas på att hon skulle åka bort så vi kunde vara ute, grilla, mysa och sen att någon sover här så man kan ha kul men nej nej nej... Helvetes jävla cp barn damp apa kuksugare hora fuck cp Aaaah... (<- min ilska...)


Glad påsk...



God natt







Ni får 3 bilder från i torsdags nu på fredags/lördags natt. Nu släcker jag ner sov gott nu!



Idag

Eller rättare sagt igår? det är ju lördag nu. Dagen börja med att jag åkte in till fridhemsplan och möte nellie och elias sen åkte vi till elias och sen skulle dom gå på bio och jag hade ej pengar och dom hade redan bokat biljetterna så jag gick runt i kristineberg själv med musik & fanta och en till sak. Sen när jag sitter och chillar på ett berg ser jag mark, aing, leon och andra massa 97or. (Ah juste kunde ej åkta iväg nånstans för stefan fick låna mitt ena busskort igår och idag räknades som helg och det kortet han hade var det som jag åker med på helgerna och mitt andra funkade ej då ju och fick ej tag på han för han sov...) Aja så där när jag träffa mark och dom så skulle dom bada sen så var jag med dom till bion var slut så gick vi till en skatepark i kristineberg och där var michelle och en tjej som heter sofia som då också är 97or. Aja så satt och prata med dom sen kom nellie, elias och stefan som dom hade lyckas få tag på. Sen så gick vi och skulle grilla men det blev ej direkt av för dom var tvunga att gå hem och jag var på dåligt humör helt plötsligt men nu orkar jag ej skriva mera.

Ska nog sova så jag kan få vakna upp och träffa folk. Jag gillar ej kvällar direkt, visst om man är ute, eller sover borta eller någon hos en då är det väl kul. Men annars är det trökt och alla tankar går igång... Sov gott.


Fix you



Allt är bra men ändå är det något som är fel för jag mår så jävla dåligt, varför ska jag alltid behöva må så här? Varför kan inte jag få må bra och vara glad hela tiden? Varför får jag det inte bättre när jag inte gjort något fel?

Jag har ett håll i mitt hjärta, kommer det någonsin bli bra igen? Jag vill ha någon som kramar om mig. Jag försöker ens inte, jag har mina få äkta vänner, jag har mina känslor, som säger allt möjligt. Det här är inte rättvist flera gånger har jag inte haft ork kvar, jag är svag men varje natt bygger jag upp mig och tar nya tag nästa dag men jag är så less på det här.



Mysdag



Tjolololo, idag var jag ju i skolan och gjorde ett prov sen kom elias & stefan och vi åkte in till fridhemsplan och var där ett par timmar, sen så efter en sak som vi/en person var tvunga att fixa vid en speciell tid så åkte vi hem till mig och såg på saw som jag saw, sen drog vi ut och fiskade och runt 7/8 tiden kom nellie till oss! blev jätte glad av att träffa henne! Fick en ring av henne från london visar bilder imorgon (Orkar ej hämta ringen just nu för den är i min jacka) tack bästavän den var skit fin! Vi var ute då när nellie kom och myste, fiskade, pratade osv. Sen skulle dom iväg och handla bröd (elias & nellie) för att vi skulle ha det när vi fiskade sen kommer dom tillbaka med helt annat och dom var borta as länge! men men... Nu är jag hemma, det var kallt ute och stefan var tvunga att åka hem så... Tänkte mysa i min säng och kolla på tvn och fixat lite myskäk! ;) Popcorn, kakor, jordgubbar och mjööölk tjoockistime! Aja är trött nu så god natt på er!