Jag är bäst på att blogga

Eller kanske inte? eller jag tycker jag är bra men bloggar ej så ofta förstås men har inte tid eller ork, lov snart! sista skoldagen imorgon lediga tors,fre,lörd,sön,mån och på tisdag så ska vi städa skåp, se klart på tusen gånger starkare sen slutar vi, onsdag är det utflyktsdag, tors är det elev-lärarmatcher och fredag avslutning! wihoooooo!

Fan vad glad man blir!

Idag har jag varit i skolan (såklart?) gick på talang saken på morgonen det var roligt! :) sen hade vi en jävla rast osv osv. Efter skolan gick vi hem till anton såg på film, sen hade jag möte i skolan halv 5 man bah wihoooj... sen gick jag på matildas studentmottagning det var kul, men var så trött så jag gick hem.

Imorgon har jag sovmorgon WIHO! aja ska ändå sova nu skit trött som jag sa...


Avslutningskläder (?)




Tänker inte !

Berätta om helgen, för den har varit knas alltså. Rolig, dålig, bra, ledsen har jag varit och glad... så men det har varit roligt! idag har jag ej gjort så mycket. Harh aft kul, för några i min klass sniffa upp knasterpulver om ni vet va det är? sånt man lägger på tungen så knaster det men dom testa att sniffa upp det haha... as garv!

Sen idag på fridhemsplan så skulle jacob tända ett hårstrå (tydligen) i mitt hår och smart nog trodde han ej att det skulle börja brinna, så mitt hår börja brinna hahahahaha... märkte inget först men sen säger det flushhh... och jacob börja slå på mitt hår hahaha.. (!)(!)(!) så galet stööööört ! fick panik, och stog typ i 2 minuter och sa jacob, jacob, jacob jacob... jacob... JACOB! jacob... hahahahahhahahahahahahahah


YEAH

har fettt kul nu! chillar hos elias med några det är fett kuel!!! :D:D:D:D::D:D:D::D bästa på lääääääääääääääääääänge ! :D <3333333333333333333



Fuckt up dag!

Tjenare! helt jävla fuckt up dag alltså! har hänt så jävla mycket på så kort tid! So, engelska, lunch, bild, musik sen drog vi iväg till en sak och sen tappa vi 750 kr, typ blev jagade asså så jävla galeeeeeeeeeeeet! sen fick vi damp för pengarna var borta så vi börja panta pantflaskor haha, jag och anton och vi fick ihop 109 kr bara för det! ;) sen hitta jag även jävla massa dataspel! haha... man ba what!? aja nu ska jag göra annat, puss!

JUSTE OMG OMG OMG OMG VI SÅG KISSIE IDAAAAAAAAAAG !!!!



Jag är glad!

Vill ha imorgon, fredag & lördag! var skit glad idag också! längtar tills imorgon! skit glad! orkar ej berätta om dagen, men den har varit kul och bra! Pusssssssssssssss.



Jag är bäst

Ibland tycker jag faktiskt är bäst och är glad för jag har varit glad idag, hoppas jag är lika glad imorgon! sen längtar jag till helgen, livet flyter på! Nu tänkte jag sova, God natt på er!


Bilderna









Ska ut och...





Fota! och ta en promenad med mamma och hunden! skoladagen har varit okej, inte något speciellt och hade inte mycket att göra, på syslöjden såg vi på solsidan & åt godis och fick sluta tidigare då gick jag & träffa nellie och vi käka och lekte med maten i matsalen haha... moget... Språket satt jag och rita på inget att göra gjort klart allt, på matten gjorde jag inget för jag kunde allt så jag fick sluta tidigare, gick hem till elias med nellie & såklart elias, försökte få tag på killarna men ingen har typ mobil att svara på... suck suck...

Nu ska jag ut, så får ni bilder sen! ska också föra över låtar till mobilen sen, om någon bryr sig? Ps. kände mig söt idag, kul kul, hade kjol och håret var rätt så fint! :)

Puss


Tur att det är sommarlov snart...

Urk, blä vad jag är trött! fast sov rätt så mycket inatt, skolan idag var som vanligt fast hade rätt så roligt på engelskan såg vi karate kid. Efter skolan så åkte jag till fridhemsplan med anton och sen till skolan och möte stefan, jacob & mattias på läxhjälpen sen gick vi omkring lite ut eller jag, anton & stefan och var kul då och nu är jag hemma. Min intressanta vardag? ;)

Jag tycker det är rätt så tråkigt när jag ej har bilder, men har inget att ta kort på direkt? vad ska jag ta för kort i skolan? orkar ens inte ha med mig kameran dit. Sen efter skolan? finns inte något att ta kort på ju men skit samma nu. Tänkte kanske försöka fixa med designen om jag orkar...

Puss


Du blir besviken

tja.. hej på er. Inte direkt så att jag tänkte blogga nu, ni får mina statusar från facebook istället så kanske ni fattar en del av min helg, igår var alf beata & anna här dom skulle sova här men dom fick ej så stefan & simon sov här istället, eller simon gick typ hem 3... Sen blev det jobbigt med mamma när hon kom hem, fuckat up det igen kan man väl säga... Alf jag behöver sömn god natt! Ps. Lyssna på Mohombi coconut tree, älskar den låten!

Facebook status1: inte konstigt att man är trött när man somna i en saccosäck 4.00 på natten sen vaknar man vid 6.00 för att det är ett jävla bi i rummet...

Facebook status2:
Förlåt för mina misstag, jag sa att det aldrig skulle hända igen men nu gjorde det igen, jag försöker skärpa mig, men du måste förstå jag är inte guds ängel och ändå fast jag försöker så fuckar det alltid till slut, och du blir besviken och då orkar jag ej mer för du är min närmaste, min mamma.

Som sagt god natt...



Jag lever!



Världen finns kvar, jag lever! bara för att jorden står kvar ska jag ha en jävla roligt kväll har jag bestämt!



Hej då jorden, hej då på mig

Godemorgon. Jo världen går ju under idag, har det sagts jag vet ej men alltid såna här saker får mig att tro det, så jag blir rädd. Så nära & kära ni ska veta att jag älskar er, ni är dom bästa! 

Igår så var jag jätte ledsen, satt hemma och grät sen fick nellie mig ut till rålis och vi grilla där, sen kom beata & anna och då åkte vi till vårt mysberg och åt chips & drack läsk & prata sen gick vi hem till mig.

SRY FÖR INGA BILDER, urtråkigt just nu men har ingen ork och mår ej speciellt bra.


Inget landet...

God kväll. Blir inget land imorgon... fett synd, hade varit skit roligt men det är ju bara att ta det någon annan helg. Får se vad jag gör i helgen för dom jag brukar vara med alla ska typ bort, anton ska till landet, nellie & elias ska till nellies morfar (lördag), stefan vet jag ej & jacob kanske skulle bort... Jippi liksom...

Fast kanske ska med min mamma, gudmor & hennes dotter till deras land, men vet ej om jag vill/orkar... Vi får helt enkelt se ''Det blir som det blir'', ''Det kommer som det kommer'', ''Jag tar det som det kommer''

God natt.


I väntan...

Jag håller på att få damp... mitt tålamod... väntar på att anton ska ringa och säga ifall vi ska åka eller inte, hatar att ha såna här saker, annars är jag rätt så ''Tar det som det kommer'' person. Men just nu är mitt tålamod lågt och jag vill verkligen vet ifall man ska packa, osv osv... och jag kan ej ringa till hans mobil för den är trasig, och jag har ändå ej pengar, och jag vill helst inte ringa hem... vilket jag lär få göra snart...

BLÄ just nu...