2010

 

- Dåliga saker genom 2010 -

Träffat knappt min pappa

Min storebror har försökt ta livet av sig

Bråkat med mamma (vilket jag aldrig gör..)

(säkert flera saker..)

- Bra saker genom 2010 -

Träffat otroligt mycket nytt folk

Börjat gå ut på dagarna/kvällarna (Förut satt jag typ inne..)

Blivit bästavän med nellie igen (Innan bråkade vi i somras)

Har fått helt okej betyg

Började i klass igen

Alla dom jag är med nu, som jag lärt känna i år /vårt lilla gäng, älskar dom!)

(Säkert flera saker här också..)



Sjuk på nyår ?!





God morgon på er! jag är sjuk! är förskyld, min hals är helt uppsvullen. Fast det ska inte få stoppa mig idag, imorgon kan jag vara sjuk inte idag! får typ klä på mig massa halsdukar och vantar, mössa! sitter här och dricker te. Ska snart fixa mig och åka till elias om någon timme, fast nellie och elias är själva hos honom så tänkte låta dom vara det ett tag ;)

Vad har ni för planer ikväll? själv ska nellie sova här hos mig eller så ska vi sova hos elias. Och vi ska träffa våra kära vänner och känns som det blir mysig/galen kväll! Gott nytt år! Ps. bloggar nog innan 00.00 ikvääll ;)


GOTT NYTT ÅR! (tidinställt inlägg)



WOOOOOOOOOOOOOOOOHO! 2011 is in the house! nu kööööööööööööör vi!
(inlägget är tidinställt, nur är jag nånstans.. ;))



Hos Elias !

Tjololo! sitter här hemma hos elias, har rätt så tråkigt fast mys med datorn! ;) sitter och chattar medans bögarna strular (nellie och elias.. :))
Jag vill göra något av sista riktiga 2010 dagen!


Några bilder från Julafton













Flytta tillbaka bloggen hit!





Tjo på er, hoppas ni har det bra. Flyttade tillbaka bloggen till den här adressen gillar den bloggen mera! ;) idag har jag sovit hos elias, eller sovit? jag rättare sagt typ var där och vi typ somnade vi fem (?!) det var jag, elias och oliver. kan berätta lite om igår, det börja med att jag sov hos mattias med kasper, elias och sen gick jag hem och fixa mig och alla gick hem sen mötte jag elias efter några timmar, vi åkte och fixa cigg till han och sen till hötorget köpte julklapp till nellie och sen åkte vi till tc och mötte henne (hon har varit på öland i en vecka, så vi åkte till tc och hämta henne! :D) efter det gick vi och åt på thai resturang, då kom oliver och stefan. Och då bjöd oliver oss på bio men nellie var tvungen att åka hem sen så jag, stefan, oliv och elias gick på bio sen planera dom att åka till skåne (just då..) men det blev inte av, plus skulle jag ej lämna nellie när hon precis kommit hem. så istället åkte ja o elias hem till honom och sen ringde matte så han kom dit, han drack blev typ packad.. sen tog elias en cyckel och skrek (OLIVER JAG KOMMER!) (tunnelbanan hade slutat gå vid 2 tiden?!) så vi gick till fridhem då. och vi hitta kapten morgans eller hur det stavades så sen gick jag, oliver och elias hem till elias då dom två drack. och dom blev lite fulla och ja allt blev knas typ sen somna vi vid fem och vakna tio, SÅ JAG ÄR JÄVLIGT TRÖTT NU! men ska typ sminka mig, byta kläder, fixa håret sen ska jag nog möta elias och nellie :)

Puss! ps. Designen kommer bli bra sen! ;)