Jag orkar inte med det här längre...

Jag mår skit nu, tänker för mycket på allt det dåliga. Önskar att allt blir som förut igen, men vet att det ej kommer hända. Allt är botten och känns som det aldrig kommer bli bra igen. Jag vill bara starta om på nytt och få det rätt den här gången. För inget är bra nu, inget.


Lång dag

Urban vilken lång dag! Skippade slöjden och det var ändå knas med slöjden så orkade. Imorgon har vi spex så måste hitta det jag ska ha på mig. Förlåt för jag ej är så bra på att blogga men har så mycket skola, läxor och det är lite svårt att blogga bra då. Men funderar alltid på att ta med kameran till skolan men glömmer alltid det och finns ej så mycket att ta kort på i skolan... :P

Nu ska jag leta saker till spexfotot! :)


Söndagen

Som alltid är så slapp. Varit skönt men vakna jätte tidigt idag så gick upp och tog ett bad, tvätta håret sen måla jag naglarna. Så bara tagit det lungt hela dagen. Imorgon är det skola, så ska se på how i met your mother och 2½ män sen ska jag sova!



Med dom bästa!

Kvinnorna i köket!
Tacotime!
Kan man tro att han är 96a?
Nu ska jag sova!


Tack kära mamma!

Åh fick massa snygga saker! Fick 2 par byxor ett par jeans och ett par nästan jeans fast dom var bruna typ. Men skit snygga! En väska och en kofta! Och ja almenacka, penna och pennskrin! Ska på middag hos en vän ikväll. Så ja vi hörs senare.



Mamma betalar

Nu ska jag in till stan med mamma, ut på jagt efter byxor, kanske någon tröja också fast har gott om det!



Jag är lat

Godkväll. Jag är lat. Kom hem för en timme sen och jag är DÖD och ja med stora bokstäver... gjorde mitt bästa på gympan eller okej kunde gjort bättre men hade fått svårt att andas och så skulle man bli så äcklig. På kvällen var jag med elias, nellie och simon sen kom anton med hans 3 kompisar från skåne tror jag det va. Men orkade ej va ute länge... var trött, hungrig, frös och bara ville hem! :)


Sex månader

Nu räcker det. Det måste ta stop nu, innan det är försent. Vill ej hamna i sånt helvete sen lika bra att stoppa nu.



Trött som en åsna

Hej på er. Jag är riktigt trött nu, hungrig också fast får skylla mig själv för att jag ej åt lunch men måste nog säga att det såg ut som spya... Skoldagen var ej så lång idag för jag och nellie fick gå tidigare för att fixa en sak. Så vi sluta kvart i 2 (!) fråga ej om rubriken men orkar verkligen ej skriva mera nu...

Imorgon börjar jag med idrott 8.15... Yey!... :(


Dags för skolan!



Klar och fixad! Ska iväg nu har varit vaken sen 7 och börjar 10 i 10... Ja ställde klockan fel. Men skönt för nu har ja tagit det lungt, fixat mig men är ändå rätt trött... :)



Spexfoto

Sitter och tänker på förslag till spexfotot vi har på tisdag... har faktiskt några bra, chattar med bea och ser på simpsons. Började tidigt och sluta sent sen åkte jag och filippa hem till mig och myste, det där lät fel? Sen har jag tagit det lungt. Måste komma på något jäkligt bra till spex! :)


True talent!



Sitter jag och kollar nu på 3an, det är riktigt kul att kolla på men fattar ej riktigt hur det funkar ännu... Haha blond Nu ska jag forsätta se kolla ni också vet jag! :)


Kanske man ska köra på mittbena?



Tror ingen kommer svara på min fråga, för folk kommenterar ju inte dom bara klickar in på bloggen... Men borde man kanske köra på mittbena? ser lite äldre ut men har aldrig tyckt att jag passat i det fast i det var det fint faktiskt! Kanske kan köra på det ett tag :)

Vi gjorde ej så mycket i skolan förutom att jag och nellie färgade hennes hår i skolan och att vi gick till smedis med klassen på eftermiddagen sen fick vi sluta! Följde med nellie snabbt förbi fridhemsplan men sen kände jag att jag skulle hem för att gå ut med hunden, lite jobbig när man har hund man måste alltid hem för att gå ut med han...


Jag får ADHD damp!



Jag står fan inte ut längre, kan du bara hålla käften och låta mig va? sluta vara en sån liten kaxig bitch din äckliga lilla fitta, du tror att du är perfekt men gissa nej! du är en falsk subba som ingen gillar, du tror du har vänner nej dom vet att du är falsk och du säger att jag ej ha bättre liv eller vänner för att man har tråkigt i någon timme och driver med en video, men tro det eller ej har jag jävligt mera vänner än dig, kanske ej är med dom 24/7 för att visa någon att man har vänner? är du helt jävla blåst. Bry dig om dig själv och lägg dig ej i vad jag gör, kan fan inte se på dig kommer fan vilja slå till dig kommer fan inte stå ut med att gå i samma skola som dig... Jävla äckliga falska människa och gissa du kommer fan inte få någon tjej i hela ditt liv och du är jävla patetisk du själv som ljuger om allt. Om folk bara visste vad du säger som ej är sant (som du sen sagt själv ej är sant) HORBARN!

Ursäkta mig men va tvungen att skriva av mig! :)



Tummen upp och ner!

   Alltid det negativa först, det är vad jag hört!

Att skolan börjat, jag vet man borde vara posetiv att skolan börjat, men tyvärr så gillar jag absolut inte skolan om jag slapp, skulle jag inte gå dit. Vårt schema är jätte långt, och hatar alla lektionen utan bild, svenska, träslöjd, hemkunskap.


Riktiga vänner, jag har fått nya vänner och vänner har försvunnit men jag har märkt hur många falska personer det finns. Det är nästan läskigt och det är ju ändå svårt att se när folk är falska, dom är oftast falska bakom ryggen. Men som tur nu så vet jag snabbt hur jag vet om folk är mina riktiga vänner, har ett litet trix!